ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

PDF
Print
E-mail
Written by Administrator
Monday, 11 April 2011 05:21

Σε αυτή την ενότητα παρουσιάζουμε κάποια από τα μεγαλύτερα έργα στα οποία έχουμε συμμετάσχει.

ΣΠΑΤΑ

Ένα από τα μεγαλύτερά μας έργα είναι ο ηλεκτροφωτισμός του Αεροδρομίου των Σπάτων κατά το οποίο συνεργαστήκαμε με την εταιρεία ΑΒΒ ΑΕ και παραδώσαμε 60 τεμάχια Ανακλινόμενων ιστών 25μ, 707 τεμάχια σταθερών ιστών 10m και 1192 τεμάχια Σταθερών ιστών 6.5m. Η ποιότητα των ιστών, η ταχύτητα παράδοσης και η εξαιρετική συνεργασία μας με την ΑΒΒ ΑΕ μας κάνουν περήφανους για αυτό το έργο και για τους συνεργάτες μας.

ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Μια άλλη μεγάλη συνεργασία μας ήταν, με την ΑΣΤΡΟΝ ΤΕΒ ΑΕ, ο ηλεκτροφωτισμός των Διοδίων και του Ισθμού της Κορίνθου με 35 Ιστους κινητών κεφαλών 35m. Για αυτό το έργο το εργοστάσιο μας χρειάστηκε να δουλεύει χωρίς σταματημό προκειμένου να προλάβουμε τη μικρή προθεσμία του έργου και να ικανοποιήσουμε τα υψηλά στάνταρ του πελάτη.

ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 40 ΣΤΑΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ένας από τους παλιότερους συνεργάτες μας είναι η ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε. με την οποία, εκτός των άλλων συνεργαστήκαμε για τον ηλεκτροφωτισμό 40 σταδίων με 160 τεμάχια Ανακλινόμενων ιστών 6 προβολέων 25m.

Η Εγνατία Οδός είναι ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα της χώρας μας και θεωρούμε τιμή μας τη συμμετοχή μας σε αυτό γιατί πιστεύμουμε πως έτσι συμμετάσχουμε στην ανάπτυξη της χώρας. Μια σημαντική συνεργασία για εμάς είναι με την ΤΕΧΝΙΚΉ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ την οποία προμηθέψαμε με 600 τεμάχια Σταθερούς Ιστούς 12m.

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ

Η συνεργασία μας με τις Δημόσιες επιχειρήσεις δεν περιορίζεται μόνο στη προμήθεια Ιστών φωτισμού αλλά και σε άλλες Μεταλλικές κατασκευές μεγάλης κλίμακας όπως οι Πυλώνες της ΔΕΗ για μεταφορά υψηλής τάσης. Στη συνεργασία μας αυτή προμηθεύσαμε 150 τέτοιους πυλώνες, όλοι δικής μας κατασκευής και κάποιοι δικής μας μελέτης.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

YPOGEIA DIAVASH LARISA DROMOS LARISA DROMOS MERA STATHMOS TRENOY KATERINH TELESTET ELOYNTA 1 TELESTET ELOYNTA 2 COSMOTE THNOS 1 COSMOTE THNOS 2 ISTOS 35M PROPONHTHRIO OLYMPIAKOY AEROLYMENAS SYROY 1 AEROLYMENAS SYROY 2 AEROLYMENAS THESSALONIKHS

SHMATODOTHS DHMOU LARISAS CHANIA HALYMVOYRGIKH PLATAMWNAS CHANIA HALYMVOYRGIKH PLATAMWNAS CHANIA HALYMVOYRGIKH PLATAMWNAS 3 ISTOS 4OM STADIO KALLITHEAS PLATEIA NIKAIAS LARISA ETHNIKH ODOS 1 ETHNIKH ODOS 2

Last Updated ( Friday, 21 December 2018 12:09 )

ΕΙΠΑΝ

Οι κολώνες σας είναι εξαιρετικές. Αφοί Κοτρώτσιου
Οι ραφές είναι τέλειες.
Θεόδωρος Γκανάς
Είναι οι καλύτερες κολώνες στην Ελλάδα.
J&P
Είναι χαρά μας να συνεργάζομαστε μαζί σας. Intrakat
Η εμπειρία σας φαίνεται σε κάθε κολώνα που κάνετε.
ΔΕΗ
Χαιρόμαστε που δεν είστε μια ακόμα απρόσωπη εταιρεία.
ΑΚΤΩΡ